Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραδέχεται για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος



Εδώ και λίγο καιρό, τα δημοσιεύματα έγραφαν ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Ωστόσο, η ηθοποιός τηρούσε σιγή ιχθύος και απέφευγε να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα. Μάλιστα, στις δημόσιες εξόδους της το προηγούμενο διάστημα επέλεγε προσεκτικά τις εμφανίσεις της, ώστε αυτές να μην «προδώσουν» το γλυκό μυστικό της.

Ωστόσο, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκρινε ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να μοιραστεί δημόσια τα ευχάριστα νέα στη ζωή της. Την ηθοποιό συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημοσίως ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι και αυτό θα είναι αγοράκι.

Με τον σύζυγό της έχουν ακόμη έναν γιο, τον 5χρονο Μάξιμο, ενώ το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον ερχόμενο Μάρτιο. «Αποχώρησα από την παράσταση, Ματίλντα επειδή είμαι έγκυος και θα είναι η φίλη μου, η Νάντια Κοντογιώργη. Είμαι τεσσάρων μηνών και περιμένω αγοράκι. Θα γεννήσω τέλος Μαρτίου», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.