Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η Γεροβασίλη αποκάλυψε πως έρχονται αλλαγές στα διαδικτυακά ΜΜΕ



Προστατεύουμε, τόσο το δημόσιο χαρακτήρα των συχνοτήτων, όσο και τις συνθήκες εργασίας. Αποκόπτουμε τον ομφάλιο λώρο του κράτους με χρεοκοπημένους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο ρυθμιστικό πλαίσιο των διαδικτυακών ΜΜΕ που ανακοινώνεται αύριο από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και υπογράμμισε ότι «θα μπει τάξη σε αυτό το άναρχο τοπίο που γεννά διαφθορά».

«Μην ξεχνάτε ότι μέσα από ενημερωτικού χαρακτήρα σελίδες του διαδικτύου λειτουργούσε το κύκλωμα εκβιαστών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη, σημειώνοντας ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για τις σχέσεις που φέρονται να είχαν μέλη του κυκλώματος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Όταν ζητήσαμε εξηγήσεις, όχι για εμάς αλλά για τον ελληνικό λαό, λάβαμε - έλαβα - μηνύσεις», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Οι προκάτοχοί μας επέτρεψαν να μεγαλώσει άλλη μία πληγή στο χώρο της ενημέρωσης. Αναφέρομαι σε επιχειρήσεις με άγνωστο ιδιοκτησιακό καθεστώς και εργαζόμενους «τρίτης κατηγορίας», χωρίς δικαιώματα και μισθούς πείνας. Εμείς την κλείνουμε αυτήν την πληγή», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος για την κατάσταση που επικρατεί στο διαδίκτυο.