Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Η αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Σκορδά και το ερωτηματικό Ουγγαρέζος!



Μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν βρισκόμαστε και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Τα επιτελεία των εκπομπών δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμα τη νέα σεζόν που ξεκινά και μου μοναδικός στόχος είναι η προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η Φαίη Σκορδά αποτελεί μια από τις σταθερές της πρωινής ζώνης. Ξεκινώντας από το Mega η ξανθιά παρουσιάστρια έχει χτίσει το δικό της κοινό που παραμένει σταθερό. Τα τελευταία χρόνοα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 όπου θα είναι και φέτος με αρκετά αλλαγμένη εκπομπή.

 Το πλατό της ανακατασκευάζεται προκειμένου να είναι έτοιμο μέχρι την πρεμιέρα που θα γίνει κατά πιθανότητα στις 17 Σεπτεμβρίου.
 

Το νέο πλατό θα είναι μικρότερο σε σχέση με πέρσι και θα εξυπηρετεί τη νέα λογική. Από την εκπομπή θα απουσιάσει το πάνελ που ήταν μέχρι και πέρσι ενώ θα υπάρξει η λογική της παρέας με τη Φαίη να έχει αρκετές στιγμές μέσα στην εκπομπή όπου θα είναι μόνη.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, ο Κώστας Τσουρός αποχώρησε για τον ALPHA όπου θα είναι συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού. Σταθερός παραμένει ο Άρης Καβατζίκης, ενώ στην παρέα θα προστεθεί η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η τηλεκριτικός ήταν και πέρσι στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα όπου είχε διακοπεί τον Δεκέμβριο.

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Όπως αναφέρει το περιοδικό «TV Έθνος» η υπόθεσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες εκπομπές σε ακροαματικότητα στον «Ρυθμό 9.49» 7-10 κάθε πρωί. Έτσι προσπαθεί να βρεθεί η χρυσή τομή προκειμένου να βρεθεί και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.