Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Χριστίνα Λαμπίρη: Μέσα σε 45 λεπτά έγινε όλη αυτή η καταστροφή (φωτογραφία)



Τεράστιες είναι οι καταστροφές από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Εκτός από τα 81 θύματα, πολλοί είναι οι τραυματίες ενώ εκατοντάδες σπίτια έχουν καταστραφεί.

Μεταξύ αυτών και το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη και του συζύγου της Θανάση Αδαμόπουλου, που βρίσκεται στο Κόκκινο Λιμάνι.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 λέγοντας πως όλα συνέβησαν μέσα σε 45 λεπτά.

Το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη

(Το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη)

«Το σπίτι μου έχει καταστραφεί. Ναι είναι το σπίτι μου. Ήταν το σπίτι μου. Εγώ ήμουν χαλαρή. Ο άντρας μου έκανε μπάνιο. Ήξερα ότι η φωτιά είναι στον Νέο Βουτζά. Μέσα σε τρία τέταρτα έγινε η απόλυτη καταστροφή που βλέπετε εδώ» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη βλέποντας φωτογραφία του σπιτιού της.

Χθες, είχε περιγράψει πως βρίσκεται ακόμη σε σύγχυση και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ ανέφερε πως μεταξύ των νεκρών είναι και δύο κολλητοί φίλοι του συζύγου της. «Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 26 συμπολίτες μας... Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου... Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζόταν! Εγώ ειλικρινά ούτε που έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα! Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο από όλο το σπίτι και τώρα μαζεύω σε κούτες ότι έχει σωθεί για να σηκωθώ να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σώσαμε τη ζωή μας».