Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 -
Ελαφριά βροχή

4 °C

Σήμερα, 22. Ιανουαρίου 2022

Γνωστή ηθοποιός: Όλα μου τα κόκαλα είναι καμένα από τον καρκίνοΗ πασίγνωστη αγαπημένη ηθοποιός, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "YOU" και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο και τη μάχη που δίνει.

" Γιατί εξαιτίας του όλα μου τα κόκαλα είναι καμένα. Ο καρκίνος μου δεν ήταν απλός. Είχα και στο στήθος και στους λεμφαδένες. Σχεδόν πέθανα...". 

Η Μαρία Ιωαννίδου, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο και τη μάχη που δίνει.

Όλη αυτή η ιστορία δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας; 

Φυσικά ο γιατρός που με παρακολουθεί μου λέει να πουλήσω το σπίτι γιατί θα αρρωστήσω. Όταν, μάλιστα του είπα ότι σταμάτησα κάποια χάπια, τα οποία εκτός από τα καρκινικά κύτταρα σκοτώνουν και τα υγιή κύτταρα, έγινε έξαλλος και μου είπε ότι ρισκάρω τη ζωή μου.

Γιατί το κάνατε;

Από εκδίκηση στον καρκίνο. Γιατί εξαιτίας του όλα μου τα κόκαλα είναι καμένα. Ο καρκίνος μου δεν ήταν απλός. Είχα και στο στήθος και στους λεμφαδένες. Σχεδόν πέθανα..

Τι εννοείτε;

Έφυγα από τη ζωή λόγω των χημειοθεραπειών, γιατί τυχαίνει καμιά φορά, δεν φταίει κανείς. Συγκεκριμένα, το σώμα μου αιωρούνταν και έβλεπα κάτω στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόμουν ένα άλλο σώμα, πολύ πιο μικρό, μέσα στο νυχτικό μου.