Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Γέννησε το πρώτο της παιδί η Σία Κοσιώνη!



Γέννησε το πρώτο της παιδί η Σία Κοσιώνη! Η παρουσιάστρια εδώ και λίγη ώρα κρατάει στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ  σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο μαιευτήριο και μέσα σε λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υγιέστατο αγοράκι έχει βάρος 3,5 κιλά και γεννήθηκε στο μαιευτήριο «Μητέρα».

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τη δημοσιογράφο και το τέταρτο για τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε μπει στον μήνα της εδώ και λίγες μέρες και ήξερε πως ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η μέρα της γέννησης του γιου της. Και ήταν καθ' όλα έτοιμη για αυτό.

Έτσι με μεγάλη ψυχραιμία, όταν σήμερα νωρίς το πρωί κατάλαβε πως έφτασε η ώρα της γέννας, ειδοποίησε τους δικούς της ανθρώπους και το κανάλι, οτι δεν θα είναι στο δελτίο σήμερα, όπως ήταν το πρόγραμμα και έφυγε για το μαιευτήριο Μητέρα.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η Σία Κοσιώνη, λάμποντας από ευτυχία κρατούσε πια το αγοράκι της στην αγκαλιά της. Ο μικρός Μπακογιάννης Jr ήρθε στον κόσμο με καισαρική και όπως μάθαμε ζυγίζει 3,460!

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη καθώς ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης βρίσκεται εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι, έχει ενημερωθεί για την γέννηση του γιου του και επιστρέφει εσπευσμένα.