Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Game of Thrones: Συγκλονιστικό φινάλε για την 7η σεζόν προμηνύει το τρέιλερ (Βίντεο)



Συγκλονιστικό προμηνύεται το φινάλε της έβδομης σεζόν του Game of Thrones, βάσει του μόλις 47 δευτερολέπτων τρέιλερ που δημοσιοποιήθηκε από το HBO, αμέσως μετά την προβολή του έκτου επεισοδίου, το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ.

Το έκτο επεισόδιο, που είχε διαρρεύσει πριν λίγες ημέρες «κατά λάθος», όταν το ισπανικό HBO είχε ανεβάσει ολόκληρο το επεισόδιο στο διαδίκτυο, προβλήθηκε χθες κανονικά και πλέον μένει μόνο μία ώρα πριν το κλείσιμο της προτελευταίας σεζόν της σειράς που σπάει όλα τα ρεκόρ. 

Στο τρέιλερ, μια μελαγχολική μουσική προετοιμάζει για την κρισιμότητα της κατάστασης. Οι στρατοί συγκεντρώνονται, έξω από το Κινγκς Λάντινγκ. Βλέπουμε τον στρατό του Γκρέιγουόρμ, τους Ντοθράκι, αλλά και ο Σιδερένιος Στόλος του Γιούρον. Όπως είναι φανερό όλοι οι μεγάλοι παίκτες συγκεντρώνονται γι' αυτό που όλοι περίμεναν από το πέμπτο επεισόδιο: Μια συνάντηση της Νταϊνέρις, του Τζον Σνόου και της Σέρσεϊ, ώστε να πείσουν την επικεφαλής των Λάνιστερ πως ο πραγματικός εχθρός είναι στο Βορρά και εκεί πρέπει να κατευθυνθούν όλοι. 

«Μόνο ένας πόλεμος έχει σημασία. Και έχει έρθει» φαίνεται να λέει γεμάτος ένταση ο Τζον Σνου.

Εν τω μεταξύ στο τρέιλερ, βλέπουμε κάποια πλάνα της Σάνσα Σταρκ να περπατά προβληματισμένη και μόνη της στο χιονισμένο Γουίντερφελ, ενώ επίσης φαίνεται ένας άντρας, μόνος, να βγαίνει από μια βάρκα και να καταρρέει.