Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

φινάλε



Τον μαχαίρωσε γιατί του είπε το φινάλε των βιβλίων που διάβαζε

Μια περίεργη υπόθεση που έχει να κάνει με μια δολοφονική απόπειρα που έλαβε χώρα σε έναν απόμερο ερευνητικό σταθμό στην Ανταρκτική με πρωταγωνιστές δύο Ρώσους επιστήμονες, ερευνούν οι ρωσικές αρχές.



Έρχεται το φινάλε της αποστολής Dawn της NASA

Στο τέλος της φτάνει η αποστολή Dawn της NASA, μετά από 11 χρόνια επιτευγμάτων στην πλανητική επιστήμη, κατά τα οποία τραβήχτηκαν ιδιαίτερα σημαντικές φωτογραφίες και συγκεντρώθηκαν εξαιρετικά πολύτιμα δεδομένα.



Καθυστερεί το φινάλε του Game of Thrones - Πότε θα βγει στις οθόνες;

Η Μέιζι Ουίλιαμς (ή αλλιώς Άρια Σταρκ) επιβεβαίωσε το πότε θα βγει στις οθόνες η 8η και τελευταία σεζόν του «Game of Thrones».

Tον Απρίλιο του 2019.



Τα δάκρυα της Φαίης Σκορδά στο φινάλε της εκπομπής

Αυλαία έριξε σήμερα το Πρω1νό του Ant1 για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. Η Φαίη Σκορδά μαζί με την ομάδα της, βρέθηκαν στην Ερέτρια και από εκεί πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκπομπή της σεζόν.



Τα... έσπασε η Αραβανή στο φινάλε του Οικονομόπουλου

Η Ευαγγελία Αραβανή, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Dancing with the stars βρέθηκε σε ένα άλλο... φινάλε, αυτό του συντρόφου της Νίκου Οικονομόπουλου.



Game of Thrones: Συγκλονιστικό φινάλε για την 7η σεζόν προμηνύει το τρέιλερ (Βίντεο)

Συγκλονιστικό προμηνύεται το φινάλε της έβδομης σεζόν του Game of Thrones, βάσει του μόλις 47 δευτερολέπτων τρέιλερ που δημοσιοποιήθηκε από το HBO, αμέσως μετά την προβολή του έκτου επεισοδίου, το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ.