Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 -

Eurovision 2024: Με χασμουρητά και γκριμάτσες αντέδρασε η Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξη Τύπου του ΙσραήλΈνα βίντεο που δείχνει τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται και να κάνει μορφασμούς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ισραήλ έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision, οι εκπρόσωποι των 10 χωρών που πέρασαν στον τελικό, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

 
 Η Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια ερώτησης προς την εκπρόσωπο του Ισραήλ, Eden Golan, φαίνεται σε ένα βίντεο να κάνει διάφορους μορφασμούς, στη συνέχεια να χασμουριέται και να αποκοιμιέται στο τραπέζι.

Σηκώθηκε όταν την έσπρωξε ο Ελβετός Νemo που καθότανε δίπλα της για να δει αν είναι καλά, καθώς όπως έγινε γνωστό η Μαρίνα Σάττι ήταν άρρωστη με φαρυγγίτιδα.

Ωστόσο, το Twitter έδωσε άλλη εξήγηση, λέγοντας πως η εκπρόσωπος της Ελλάδας εξέφρασε με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκειά της κατά του Ισραήλ για τον πόλεμο με την Παλαιστίνη. Kάποιοι την αποθέωσαν αλλά κάποιοι άλλοι επεσήμαναν ότι η μουσική ενώνει και δεν έπρεπε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.