Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

1 °C

Σήμερα, 25. Ιανουαρίου 2022

Eurovision 2019: Ανατροπή στην τραγουδίστρια που θα στείλουμε - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!Στον πυρετό της Eurovision 2019 βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η ΕΡΤ, η οποία καλείται να αποφασίσει πρώτα το στυλ που θα ακολουθήσει φέτος η ελληνική συμμετοχή μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες με τη Demy και τη Γιάννα Τερζή. Εκεί που όλα έδειχναν πως θα πάει στο μοτίβο της pop, τα πράγματα αλλάζουν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους σε θέματα Eurovision και είχε ανακοινώσει πρώτος ότι η Κύπρος μετά την Ελένη Φουρέιρα έστρεψε ξανά τα βλέμματα στην ελληνική μουσική και διάλεξε την Τάμτα. Τώρα έχει το όνομα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ισραήλ.

Τις προηγούμενες ημέρες το όνομα της Έλενας Τσαγκρινού έμοιαζε σχεδόν βέβαιο. Τόσο για το στυλ της μουσικής της όσο και για την εμφάνιση και φυσικά την εταιρεία που την εκπροσωπεί. Εν τέλει υπήρξε μεγάλη στροφή, 360 μοιρών θα λέγαμε, αφού η ΕΡΤ πάει σε μια λύση που ταιριάζει σε ένα πιο indie ύφος για τη φετινή Eurovision.

Η Κατερίνα Ντούσκα ή Katerine Duska όπως είναι το καλλιτεχνικό της (άλλωστε ξεκίνησε και συνεχίζει να τραγουδάει με αγγλικό στίχο) αποτελεί την επιλογή της δημόσιας τηλεόρασης. Πρόκειται για μια επιλογή που πολύ δύσκολα θα αλλάξει, αφού ως εναλλακτική πέραν της Τσαγκρινού υπάρχει η Μαριέττα Φαφούτη. Μια καλλιτέχνις που είναι πολύ έξω από τη λογική της Eurovision.