Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Έρρικα Πρεζεράκου: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό τραυματισμό! (ΒΙΝΤΕΟ)



Στο σπίτι της μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στα δάχτυλα του δεξιού χεριού και το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη την περασμένη Παρασκευή επιστρέφει σήμερα η Έρρικα Πρεζεράκου. Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” και το “J2US” είχε την περασμένη Παρασκευή ένα σοβαρό ατύχημα στην Κύθνο, όταν έπεσε από ταχύπλοο και η προπέλα του σκάφους της ακρωτηρίασε τα δάχτυλα.

Η όμορφη Έρρικα πέρασε δύσκολες ώρες, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Η ίδια έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, αλλά οι γιατροί συγκόλλησαν τον παράμεσό της, ο οποίος όπως αποκάλυψε και η ίδια είναι ευτυχώς λειτουργικός.

Η Έρρικα Πρεζεράκου πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι, όπου και θα αναρρώσει. Η ίδια με ένα video της μέσα από το προφίλ της στο Instagram ανέφερε: «Η ώρα που μπαίνεις και η ώρα που βγαίνεις από ένα νοσοκομείο δεν είναι ποτέ η ίδια. Μπαίνεις άλλος άνθρωπος και βγαίνεις άλλος άνθρωπος, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι».

Το μήνυμά της στο Instagram: