Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Εκτός Nomads ο Αρναούτογλου



Ανατροπή στα σχέδιά τους έκαναν τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίζοντας πως στην αρχή της επόμενης σεζόν θα βγάλουν τελικά το «Nomads». Ωστόσο σκοπεύουν το ριάλιτι επιβίωσης που θα βγει στον αέρα να μην θυμίζει... σε πολλά... σε πάρα πολλά... αυτό που είχε βγει στην αρχή της σεζόν που ολοκληρώνεται. Δεν είναι τυχαίο που αλλάζουν ακόμα και το πρόσωπο που θα το παρουσιάσει αφού είναι οριστικό ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα είναι στο «τιμόνι» του.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit είναι οριστικό ότι στην αρχή της επόμενης σεζόν ο ΑΝΤ1 θα βγάλει τελικά το «Nomads» και μάλιστα με αρκετές αλλαγές, προσπαθώντας να… επιδιορθώσει όλα τα λάθη του πρώτου κύκλου του. Στο πλαίσιο της «νέας εικόνας» που θέλουν να δώσουν λοιπόν αποφάσισαν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου να αναλάβει την παρουσίασή του κάποιος λιγότερος… καπελωτικός από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ή για να το θέσω πιο… κομψά κάποιος πιο… διεκπεραιωτικός, που θα βγάζει τους διαγωνιζόμενους σε πρώτο πλάνο, χωρίς να… στριμώχνεται να μπει κι αυτός! Έτσι έχουν καταλήξει σε κάποια άλλα πρόσωπα χωρίς ακόμα να έχουν πάρει την απόφαση για το ποιος θα ταξιδέψει μαζί με τους διαγωνιζόμενους στη Μαδαγασκάρη όπου θα γίνουν τα γυρίσματα.

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ήδη προτείνει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ένα καινούργιο concept που είναι πιο πολύ στα μέτρα του και αυτή την περίοδο βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό αν όλα πάνε καλά ο Άρνι να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο στις αρχές της επόμενης χρονιάς με κάτι εντελώς καινούργιο.