Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2022 -

Εκλεψε τις εντυπώσεις το νέο σήριαλ του ALPHA, "Ασε μας ρε μαμά"Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισε τις εντυπώσεις το νέο σήριαλ του ALPHA, "Ασε μας ρε μαμά".

Πρόκειται για ένα σήριαλ-έκπληξη μέσα στη φετινή δραματουργία των σήριαλ των τηλεοπτικών σταθμών.

Αφορά σε μία οικογενειακή κωμωδία, που μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, με πολύ γρήγορο μοντάζ, φωτεινά χρώματα και ωραίους χαρακτήρες.

Η φρεσκάδα των προσώπων και το αβίαστο χιούμορ καθώς και οι εκπλήξεις του σεναρίου, κράτησαν προσηλωμένο το κοινό. Από το πρώτο πεισόδιο φάνηκε ότι έχει όλα τα προσόντα να κερδίσει όλους όσους θέλουν να βάλουν γέλιο στη ζωή τους.

Η Ρωξάνη έδωσε ρεσιτάλ για άλλη μία φορά, μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς της να ξεχωρίζουν ο καθένας με το δικό του χαρακτήρα (ισως και να είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας).

Η Ρωσίδα οικονόμος η οποία φαίνεται ότι θα προκαλέσει το γέλιο του ελληνικού κοινού, αλλά και η μητέρα του Μάριου Αθανασίου, είναι δύο κλασικοί χαρακτήρες που μπορεί κανείς να συναντήσει εύκολα σε ελληνικές σειρές αλλά εδώ σίγουρα ξεχωρίζουν.

Ο Μάθιου Λαζάρου στη σειρά παίρνει έναν ξενικό χαρακτήρα ο οποίος μας θυμίζει λίγο το αγγλικό χιούμορ, ενώ η εναλλακτική οικολόγος και ακτιβίστρια Νάντια, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έχει το δικό της κοινό το οποίο προέρχεται λίγο από ΒΠ, λίγο από Ινδίες και πολύ από λάτρεις της vegan διατροφής και της yogi ζωής.

Φρέσκια πάντως παρουσία είναι και η ονειροπόλα γραμματέας.

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.

Guest η Βίλμα Τσακίρη.
Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.
Προσαρμογή σεναρίου: Γωγώ Φώτου.
Σεναριακή ομάδα: Σωτηρία Ψευτούδη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Γεωργία Μαυρουδάκη.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.
Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.
BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures.

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20.00!