Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Είναι τελικά ζευγάρι ο Σ.Κατσούλης με την Μ.Ρουμελιώτη; - «Το σίγουρο είναι πως αγαπιόμαστε!»



Αδιαμφισβήτητα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης σχολιάστηκαν περισσότερο από τους άλλους παίκτες στο Survivor, λόγω του παρλθόντος που είχαν.

Ένα μήνα μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και ακόμα το πρώην ζευγάρι δεν έχει δώσει σαφή απάντηση για το αν είναι μαζί.

​​​​​​​Οι δύο πρώην Survivors σε κοινή τους συνέντευξη μίλησαν στο περιοδικό «Hello» και αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, εξήγησαν τους λόγους που οδηγήθηκαν στο χωρισμό και μίλησαν για το μέλλον τους.

Σάκη, σου καταλογίζουν πράγματα που έχουν συμπεράνει από λόγια της Μαριαλένας και σε αποκαλούν τραμπούκο και χειριστικό, ενώ μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών των social media, θεώρησε ακόμα και πως την έχεις χτυπήσει. Όλα αυτά σε μια εποχή κατά την οποία η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες έχει μπει στο μικροσκόπιο.

Μ.Ρ: Έχω πει πολλές φορές πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πράγματι, ανέφερα μια ιστορία στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο χωρίσαμε – αρκετά φορτισμένη – αλλά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τέτοιο για τον Σάκη γιατί ποτέ δεν έχει συμβεί. Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου και μπήκαν στο στόμα μου λέξεις που δεν έχω πει.

Σ.Κ: Ειδικά με το «τραμπούκος» όσοι με γνωρίζουν γελούν.

Μ.Ρ: Εγώ πάλι είχα βγει αρκετές φορές εκτός ορίων, κυρίως λόγων των ορμονικών θεμάτων που αντιμετώπιζα. Νομίζω πως αν δω τα επεισόδια θα νευριάσω πολύ με τον εαυτό μου. Αν ο Σάκης είχε τη συμπεριφορά που του προσάπτουν δεν θα είχε την αντίδραση που βλέπατε απέναντί μου.

Μαριαλένα, φαινόσουν πολύ θυμωμένη με τον Σάκη.

Μ.Ρ: Ήμουν! Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, συζούσαμε, τσακωθήκαμε πολύ έντονα, βριστήκαμε, μάζεψα τα πράγματά μου, έφυγα από το σπίτι, χωρίζοντας ακαριαία και δεν ξαναμιλήσαμε μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι.

Σ.Κ: Ήμουν φαντάρος ένα χρόνο και ένιωθα πιεσμένος από πολλά, συν του ότι ζούσαμε την πρώτη έξαρση της πανδημίας, η οποία μας επηρέασε όπως και πολλά άλλα ζευγάρια. Για αρκετό διάστημα ήμασταν σε ένταση και κανείς δεν έκανε πίσω.

Μ.Ρ: Κόντρα στην κόντρα.

Σ.Κ: Είχαμε συναντηθεί μόνο στα αγωνίσματα που περνούν οι υποψήφιοι για το Survivor και μετά μέσα στο παιχνίδι. Δίκιο είχε η Μαριαλένα.

Πώς ήρθατε κοντά;

Σ.Κ: Κατ’ αρχάς δεν της μετέφερα ποτέ κάτι απέξω. Όταν μεταφέρεις πληροφορίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αυτό που θα νιώσει  θα αλλοιώσει τη συμπεριφορά του. Δεν μπορείς να μπεις στο παιχνίδι ως παίκτης και να δρας ως τηλεθεατής. Πρέπει να ζεις τις στιγμές σου και να πράττεις αυτό που νιώθεις.

Μ.Ρ: Η καθημερινότητα και ο πρώτος τραυματισμός του μας έφεραν κοντά. Ξεκινήσαμε από τα αγωνίσματα και τα έπαθλα και μετά τα κάναμε όλα μαζί. Και τώρα, ό,τι κάνουμε το κάνουμε μαζί.

Ο κόσμος σας θέλει μαζί περιμένοντας τη στιγμή που θα δηλώσετε ότι είστε ξανά ζευγάρι. Τελικά, τι είστε ο ένας για τον άλλον;

Σ.Κ: Νομίζω πως θα δείξει ο χρόνος. Εξάλλου δε χρειαζόμαστε τέτοιες ταμπέλες. Και παλιότερα γνωριστήκαμε, τη διεκδικούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά και κάποια στιγμή ήρθε και το ερωτικό κομμάτι. Δεν είπαμε “τώρα είμαστε ζευγάρι”, απλώς έγινε. Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε.

Μ.Ρ: Πράγματι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα τι θα προκύψει στο μέλλον δεν το ξέρουμε ούτε εμείς.

Σ.Κ: Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι να ορίσουμε διαφορετικά τη σχέση μας και δεν υπάρχει και λόγος να βιαστούμε.

Οπότε, αν δεν είστε ζευγάρι, είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους;

Σ.Κ: Προσωπικά είμαι γεμάτος αυτή τη στιγμή, δεν θέλω κάτι παραπάνω στη ζωή μου. Από τη δική μου πλευρά είμαστε ανοιχτοί στο τι θα γίνει μεταξύ μας στο μέλλον.

Μ.Ρ: Εγώ είμαι πολύ φρέσκια και άπειρη και νιώθω πως βρίσκομαι σε μία δίνη. Προέχει λοιπόν να βάλω σε μια τάξη τα επαγγελματικά μου, να κάνω σωστές κινήσεις. Αυτό είναι το άγχος και ο προβληματισμός μου. Είμαι τελειομανής και θέλω κάποια πράγματα να γίνουν όπως τα έχω στο μυαλό μου. Σίγουρα δε σκέφτομαι μια σχέση. Είμαστε άλλωστε έξω πολύ λίγο καιρό.