Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έφυγε από τον ALPHA και πάει στον ΑΝΤ1



Μεταγραφή στο μέσο της σεζόν και από το κανάλι της Κάντζας θα βρεθεί σύντομα στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπου ήταν για πολλά χρόνια. Κι η αλήθεια είναι ότι στον ALPHA... δεν το χάρηκαν πολύ που πήγε στους απέναντι, προσπαθώντας μάλιστα να... απαξιώσουν την αποχώρησή της.

Ο λόγος για τη Χρύσα Μασούρου που δήλωσε παραίτηση από το τμήμα προγράμματος του ALPHA και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού.

Το στέλεχος εργαζόταν για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1 και ήταν από τις στενότερες συνεργάτιδες του Γιάννη Λάτσιου. Δεν θεωρείται λοιπόν τυχαίο που αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση, τη διεύθυνση προγράμματος, ως «δεξί χέρι» του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας.

Ωστόσο η Χρύσα Μασούρου δεν είναι η μοναδική αλλαγή στην «ηγετική πυραμίδα» του ΑΝΤ1 αφού πριν από λίγες ημέρες υπήρξε και μία εσωτερική αλλαγή. Έτσι τη διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος ανέλαβε η Γιώτα Σπανού που εργάζεται πολλά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ από το 2013 ήταν Υπεύθυνη Παραγωγών του ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας όμως και την επίβλεψη παραγωγών σε Μέσα που έχει ο Όμιλος σε άλλες χώρες.

Αυτές λοιπόν είναι δύο βασικές αλλαγές που έγιναν στη διοικητική πυραμίδα του ΑΝΤ1, αλλά ίσως δεν είναι οι τελευταίες…!