Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Δύσκολες στιγμές για την Μαρίνα Καλογήρου: Πέθανε ο πρώην σύντροφος και πατέρας του γιου της



Έφυγε από τη ζωή την  περασμένη Πέμπτη, ο γνωστός διευθυντής φωτογραφίας και συνεργάτης του Mega, Τάσος Ζαφειρόπουλος, πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Ο Τάσος Ζαφειρόπουλος υπήρξε πρώην σύζυγος της γνωστής ηθοποιού Μαρίνας Καλογήρου και μάλιστα είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης, για να είναι στο πλευρό του στο τελευταίο του ταξίδι. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Αποστόλης Τότσικας και η Νάντια Κοντογεώργη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Φρόσω Ράλλη, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ανατολή Αθανασιάδου (επίσης πρώην σύζυγος του Τάσου Ζαφειρόπουλου) βρέθηκαν στην κηδεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso η Μαρίνα Καλογήρου δεν πήγε στην κηδεία για προσωπικούς λόγους.

Ο Τάσος Ζαφειρόπουλος συνέδεσε το όνομά του με τεράστιες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς σειρές στις οποίες συμμετείχε ήταν «Οι Απαράδεκτοι», «Η ζωή μας μια βόλτα», «Κλείσε τα μάτια», «Πίσω στο σπίτι», «Κάτω Παρτάλι», «Κάψε το σενάριο». Με την ηθοποιό Μαρίνα Καλογήρου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη.