Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το δημόσιο μήνυμα της Έλενας Τσαβαλιά στον Μάρκο Σεφερλή



Το βράδυ της Τρίτης, ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου για πρώτη φορά, μίλησε δημοσίως για τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» και το θέμα, που έχει προκύψει με την εταιρεία παραγωγής, «Θεατρικές Σκηνές». Αναφέρθηκε, όμως και στην πρόσφατη κριτική που του άσκησε η Έλενα Ακρίτα, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον της.

Ο Σεφερλής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύζυγό του και πόσο τον έχει στηρίξει, ενώ συγκίνησε η αναφορά στο γιο του, ότι στο σχολείο που πηγαίνει, του δίνουν συγχαρητήρια για το ήθος του. Η Έλενα Τσαβαλιά, λοιπόν, θέλοντας γι’ ακόμη μία φορά να δείξει την έμπρακτη στήριξή της στο σύζυγό της, έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram μία τρυφερή ανάρτηση.

Ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με το γιο τους, Χάρη και τη συνοδεύει με το μήνυμα: «Εμείς δίπλα σου… το “φρούριό” σου! Σ’ αγαπάμε πολύ».

Λίγες ημέρες πριν, όταν προέκυψε το θέμα με το Παλλάς και τη ματαίωση της παράστασης, η Τσαβαλιά είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της με τον Μάρκο Σεφερλή, όπου και πάλι τον στήριξε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Τότε, είχε γράψει: «Έτσι...γιατί σ’ αγαπώ...

• για την καλοσύνη της ψυχής σου

• για την ειλικρίνειά σου

• για την ευθύτητά σου

• για τη δεύτερη σκέψη που ΔΕΝ κάνεις ποτέ (ενώ θα έπρεπε!)

Μείνε αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που είσαι και άσε τους άλλους να κατεβάζουν τα μάτια όταν σε συναντούν».