Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έλενα Ακρίτα



Η Ακρίτα για την δολοφονία της φοιτήτριας της Ρόδου: «Ο βιασμός δεν είναι σεξ- Καταλάβατε καθάρματα»;

Έξαλλη με τα σεξιστικά σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο, η Ελενα Ακρίτα ανέβασε το δικό της σχόλιο για τον βιασμό.

 

Ο βιασμός δεν είναι σεξ, ο βιασμός είναι βία γράφει και το όχι της κοπέλας πυροδότησε το έγκλημα. Και καταλήγει: Καταλάβατε καθάρματα; 



Χρήστος Δάντης: «Κυρία Ακρίτα μας αδικείτε. Εμάς, όχι μόνο τον Σεφερλή»

Μία κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και στον Μάρκο Σεφερλή.

 



Έλενα Ακρίτα: Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου

Δύο ημέρες μετά τη συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου αποκάλυψε ότι κινήθηκε νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα για μία κριτική που είχε γράψει για εκείνον, η δημοσιογράφος έδωσε τη δική της απάντηση.

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η δημοσιογράφος έγραψε:



Το δημόσιο μήνυμα της Έλενας Τσαβαλιά στον Μάρκο Σεφερλή

Το βράδυ της Τρίτης, ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου για πρώτη φορά, μίλησε δημοσίως για τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» και το θέμα, που έχει προκύψει με την εταιρεία παραγωγής, «Θεατρικές Σκηνές».



Επικό σχόλιο της Ελενας Ακρίτα για την προσχώρηση του Θανάση Χειμωνά στο Ποτάμι

Την απόφαση του γνωστού συγγραφέα Θανάση Χειμωνά να προσχωρήσει στο Ποτάμι εγκαταλείποντας το Κίνημα Αλλαγής, υπερασπίζεται με κείμενό της η Ελενα Ακρίτα.

 



Φόνος στη Λευκωσία: Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα για τον 15χρονο γιο των θυμάτων

Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook τοποθετήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος για τη «στοχοποίηση» του 15χρονου γιου του καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, μετά τη δολοφονία τους στις 19.4.2018 στο σπίτι τους, στη Λευκωσία.