Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δημήτρης Γιώτης: "Γι' αυτό εξαφανίζεται η νυχτερινή διασκέδαση" (Βίντεο)



Έχει ασχοληθεί με την Βυζαντινή Μουσική και αυτό τον έχει κάνει να έχει μια ιδιαιτερότητα στην ερμηνεία του. Είναι αποδεδειγμένα ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, μία διασκέδαση που όπως μας λέει ο ίδιος, κάθε μέρα "πεθαίνει", γιατί εξαφανίζεται το ποιοτικό τραγούδι... 

Γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1971 στα Γιάννενα, ο Δημήτρης Γιώτης, ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρός και όπως λέει ο ίδιος είναι κάτι που το κάνει με πολύ μεγάλη χαρά γιατί "τον γεμίζει".

Έχει τραγουδήσει τραγούδια καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών όπως του Κυριάκου Παπαδόπουλου, Σταμάτη Γονίδη, Ηλία Φιλίππου, Σιγανού, Κ. Μποσνάκη, Βαλεντίνο, Κωσταντίνου Παντζή, Γ.Κερμανίδη, Τ.Μπλάθρα, Β.Καρατζάνου, Γ. Τσοπάνη, Κοσμά, Ε. Κουζέλη, ενώ αυτή τη χρονική στιγμή ετοιμάζει το νέο cd που θα περιλαμβάνει τραγούδια των Ηλία Φιλίππου και Κυρικάκου Παπαδόπουλου, αλλά και του Χρήστου Νικολόπουλου!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα. Για το ελληνικό τραγούδι, τη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και την αγαποημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό!