Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρησή του από το Nomads!



Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Nomads, αλλά προς έκπληξη όλων δεν επέστρεψε στην Ελλάδα. Αντιθέτως, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να παραμείνει στο Palawan των Φιλιππίνων, μέχρι τον μεγάλο τελικό στις 21 Δεκεμβρίου. Ο Δημήτρης θα μένει στην βίλα, με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες από το παιχνίδι, περιμένοντας να τελειώσει το Nomads, ώστε να επιστρέψουν όλοι μαζί στην Αθήνα.

Μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, το γνωστό μοντέλο πήρε επιτέλους το κινητό του και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Δημήτρης ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο συνόδευσε με μια λεζάντα, σχετικά με την εμπειρία του στο Nomads: “Καλημέρα ένα πολύ όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος για μένα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς με τα μνμ σας και τις ευχές σας. Ένα Ευχαριστώ στα παιδιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες και στην παραγωγή για αυτή την όμορφη εμπειρία”.

Μάλιστα, ο Δημήτρης δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, στην βίλα όπου μένει, τις τελευταίες μέρες.