Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δικαιώθηκε η Άβα Γαλανοπούλου: Καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της



Δικαιώθηκε η Άβα Γαλανοπούλου στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την είχε εξαπατήσει, αποσπώντας της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το πρωί της Δευτέρας εκδόθηκε η απόφαση στα δικαστήρια της Λάρισας με τον εν λόγω κύριο να καταδικάζεται σε 6 χρόνια φυλάκισης και σε άμεση καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ στην ηθοποιό.

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» δήλωσε η Άβα Γαλανοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του», ανέφερε ο δικηγόρος της Δημοσθένης Πέππας.