Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο, γιατί εκβιάστηκεΣτον ισχυρισμό ότι η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, αφού απειλήθηκε από αγνώστους ότι θα διαδώσουν τα γραφόμενα στον ιατρικό της φάκελο, προέβη η βρετανική «Daily Mail».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Κέιτ και το Παλάτι αισθάνθηκαν υποχρεωμένοι να προχωρήσουν στην αποκάλυψη της μάχης που δίνει η Κέιτ, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ιατρικός της φάκελος είχε διαρρεύσει με τους αγνώστους που είχαν στην κατοχή τους τον φάκελο να απειλούν να τον δημοσιοποιήσουν άμεσα.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ειδοποιήθηκε σχετικά με τη διαρροή, και σύμφωνα με άνθρωπο κοντά στο παλάτι, δεν είδε καμία άλλη επιλογή από το να βιαστεί να κάνει τις ανακοινώσεις πριν από τους κλέφτες του αρχείου.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, ήθελαν να περιμένουν μέχρι τα τρία τους παιδιά να σταματήσουν το σχολείο για τις πασχαλινές διακοπές, ώστε να μην έρθουν αντιμέτωπα με αδιάκριτες ερωτήσεις συμμαθητών τους σχετικά με την κατάσταση της μητέρας τους.

Αυτή όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα είναι μόνο η μισή αλήθεια. Κι αυτό καθώς στο βίντεο που δημοσίευσε η Κέιτ, αναφέρεται σε «εξαιρετικά δύσκολους μήνες» που πέρασαν εκείνη και η οικογένειά της. Φαίνεται πως η οικογένεια έχει περάσει πράγματι δύσκολες ημέρες.

Παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο αν ήταν εργαζόμενος της κλινικής του Λονδίνου, που είχε προσληφθεί από τρίτο μέρος. Τρεις εργαζόμενοι πάντως βρίσκονται υπό διερεύνηση. Τουλάχιστον ένας άνθρωπος πάντως θεωρείται ότι απέκτησε πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο της Κέιτ. Στην συγκεκριμένη κλινική, η Κέιτ έκανε επέμβαση στις 16 Ιανουαρίου, μετά την αρχική της διάγνωση με καρκίνο.