Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Big Brother: Δείτε την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου



To Big Brother της νέας εποχής είναι γεγονός, όπως και η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην ελληνική τηλεόραση, έπειτα από 20 χρόνια!

Το πρώτο Big Brother προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2000 και η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου άφησε εποχή. Το λαοφιλές ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.

 

Απόψε, ακριβώς στις 21:00, το Big Brother της νέας εποχής επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος γύρισε στην αγαπημένη του τηλεόραση, εμφανώς αδυνατισμένος και σε... μεγάλα κέφια για νέες επιτυχίες.

Ποιος θα είναι ο ρόλος του; Το νέο Big Brother θα ακολουθήσει τη δομή της ιταλικής και ισπανικής εκδοχής του ριάλιτι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μπαίνει στο σπίτι, ενώ θα συμμετέχει και στα live, σε έναν ξεχωριστό ρόλο και ταυτόχρονα συμπληρωματικό στον παρουσιαστή, Χάρη Βαρθακούρη.

 

Στα πρώτα του λόγια, ο πολύπειρος Μικρούτσικος εμφανίστηκε συγκινημένος, αβαφέρθηκε στους λόγους της πολυετούς απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ευχαρίστησε το κοινό για την θερμή υποδοχή!