Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

big brother



ΣΚΑΙ: Αυτοί θα αναλάβουν την παρουσίαση του Big Brother

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας, από Ελλάδα και εξωτερικό δήλωσαν πρόθυμοι να βρίσκονται 24/7, μπροστά από τις κάμερες, υπό το άγρυπνο μάτι του Big Brother και να συμμετάσχουν σε αυτό το τηλεοπτικό, κοινωνικό πείραμα!



Big Brother: Δείτε την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου

To Big Brother της νέας εποχής είναι γεγονός, όπως και η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην ελληνική τηλεόραση, έπειτα από 20 χρόνια!

Το πρώτο Big Brother προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2000 και η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου άφησε εποχή. Το λαοφιλές ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.



Big Brother: Αυτό είναι το προφίλ των παικτών που «εισβάλλουν» στο ριάλιτι

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι συντελεστές του Big Brother με δημοσιογράφους, στον χώρο που θα γυρίζεται το reality, είχε αναφερθεί πως η επιλογή των συμμετεχόντων έχει γίνει με ιδιαίτερη προσοχή.



Οι νέες τεχνολογικές πατέντες τησ Google που θα κάνουν τα σπίτια μας... Big Brother

Η Google έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον - και αυτά περιλαμβάνουν την κρεβατοκάμαρά σας. Αυτό αποκαλύπτουν δύο νέες τεχνολογικές πατέντες που η αμερικανική εταιρεία κατοχύρωσε, με στόχο να αξιοποιήσει ολοένα περισσότερα στοιχεία από το μελλοντικό «έξυπνο» σπίτι. Μόνο που έτσι το smart home θα αρχίζει να θυμίζει επικίνδυνα Big Brother home...



Big Brother για τον τούρκο στρατιωτικό: Θα τον φρουρούν 90 αστυνομικοί!

Big Brother με... κάμερες, ηλεκτρονικοί «κοριοί» εποπτείας ύποπτων επικοινωνιών, ακροβολισμένοι «σκοπευτές» της ΕΚΑΜ, «αόρατοι» πράκτορες της ΕΥΠ, αποτελούν ένα μέρος της σύνθεσης του έμψυχου και άψυχου, «στρατού» φρούρησης του Τούρκου πιλότου Ozkaywakci Suleyman.



Φορολογικός Big Brother μέσω της e-φορίας

Σε ριζική αναμόρφωση και απλοποίηση όλων των φορολογικών διαδικασιών ώστε να διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά και να μην απαιτείται καμία διά ζώσης επαφή μεταξύ φορολογουμένων και υπαλλήλων της φορολογικής διοίκησης προχωρούν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.