Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αυξάνονται τα προβλήματα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Την κατηγορούν ότι δεν πρόσεχε τα σκυλάκια της



Μόλις πήρε μια μικρή ανάσα «ελευθερίας» η τραγουδίστρια Μπρίτνει Σπίαρς, έχει ξανά προβλήματα με τον νόμο. Εξαφανισμένα είναι τα δύο σκυλάκια της, καθώς όπως μεταδίδει το αμερικανικό ταμπλόιντ ΤΜΖ, μέσα στον Αύγουστο η σίτερ των δύο σκυλιών παρατηρούσε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία τους, δεν είχαν λάβει τη σωστή τροφή ενώ παρουσίαζε το ένα από τα δύο επιδείνωση των προβλημάτων υγείας που έχει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η σίτερ, μετέφερε τα σκυλιά στον κτηνίατρο όπου και ακολουθούν αγωγή. Δεν τα επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της Σπίαρς. Η τραγουδίστρια, υποπτεύθηκε πως για την απουσία των δύο σκυλιών της ευθύνεται ο πατέρας της, άλλωστε είχε ξανά γίνει στο παρελθόν με τα δύο της παιδιά, επικοινώνησε με την αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση τους χωρίς όμως να καταθέτει μήνυση.

Τη Δευτέρα, η σίτερ εμφανίστηκε στο σπίτι και έδειξε στην Μπρίτνει Σπίαρς φωτογραφίες και βίντεο από την κακή κατάσταση των σκυλιών. Για την ένταση που επικράτησε μεταξύ τους υπάρχουν διαφορετικές οπτικές. Η σίτερ, ισχυρίζεται ότι η ποπ σταρ χειροδίκησε και της τράβηξε με τη βία το κινητό ώστε να σβήσει το υλικό.

Η πλευρά της Σπίαρς ωστόσο, αρνείται ότι ακούμπησε τη σίτερ και πως το μόνο που έγινε ήταν να αρπάξει το κινητό για να δει το υλικό.

Οι δύο γυναίκες, θα βρεθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους ενώ εκκρεμεί ακόμη η απόφαση της κηδεμονίας της Μπρίτνει Σπίαρας. Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία 13 χρόνια κηδεμόνας της ήταν ο πατέρας της. Η ίδια πάλευε για χρόνια να ελευθερωθεί, ενώ μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε παραιτηθεί ο κηδεμόνας της.