Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής στο Hell’s Kitchen



Ο Μεγάλος Τελικός έγινε στο Hell's Kitchen. Ο Νίνο και ο Ραφαήλ ύστερα από αμέτρητες δοκιμασίες στην «κουζίνα της κολάσεως» ήταν οι δύο φιναλίστ του Hell’s Kitchen.

Η τελευταία δοκιμασία ήταν ξεχωριστή και απαιτητική. Οι δύο μάγειρες βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο και έχουν 1 ώρα στη διάθεσή τους για να σκεφτούν και να επιλέξουν ένα «Μενού», με 4 δικά τους πιάτα – 2 ορεκτικά, 1 κυρίως και 1 γλυκό – για το τελευταίο Dinner Service του Hell’s Kitchen.

Ο Chef μετά τη δοκιμασία κάλεσε τους δύο μάγειρες στο γραφείο του για μία τελευταία συνάντηση όπου έγινε ο απολογισμός για τον καθένα ξεχωριστά για την μέχρι τώρα πορεία του. Η τελευταία αυτή συζήτηση, ήταν κατάθεση ψυχής και από τις δύο πλευρές.

Η ώρα της τελικής κρίσης έφτασε… Ο Ραφαήλ και ο Νίνο στάθηκαν πίσω από δυο κλειστές πόρτες όμως μία μόνο άνοιξε. Αυτή που ανέδειξε τον μεγάλο νικητή του Hell’s Kitchen.

«Θεωρώ πως ακόμα και η ήττα, είναι μία καινούρια αρχή. Κέρδισε η καρδιά», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι, δίνοντας συγκινημένος, συγχαρητήρια στο νικητή που ήταν ο Ραφαήλ.