Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 -

νικητηςΤζόκερ: Στην Κύπρο ο νικητής του 1,4 εκατ.ευρώ!

Στην Κύπρο βρέθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ, το οποίο έκανε έναν άνθρωπο πλουσιότερο κατά 1,4 εκατ. ευρώ.Eurovision: H Ολλανδία είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού

Ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα ο τελικός της φετινής Eurovision που έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ.Απίστευτο: Ένα συρτάρι έκρυβε τα 2 εκατ. ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου!

Σε ένα συρτάρι ξεχασμένο για περισσότερο από ενάμιση μήνα ήταν το «χρυσό» λαχείο που κερδίζει τα 2 εκατ. ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου. Ο νικητής του μεγάλου λαχνού από την Αθήνα είχε αγοράσει το λαχείο… εξ αποστάσεως, αφού έλειπε για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.Νικητής Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου: Άνοιξε η γη και τον κατάπιε

 Ένας μήνας έχει περάσει από την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου και τα δύο εκατομμύρια ευρώ του Μεγάλου Λαχνού ακόμη περιμένουν τον τυχερό. Ο μεγάλος νικητής δεν έχει δηλώσει ακόμα το παρών και τα σενάρια για την ταυτότητά του και την ιστορία φουντώνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τυχερό λαχείο έχει αγοραστεί στην Αττική.Η στιγμή του τερματισμού για τον μεγάλο νικητή του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Ο Κενυάτης αθλητής Μπρίμιν Μισόι είναι ο μεγάλος νικητής στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο μαραθωνοδρόμος κάλυψε την κλασσική διαδρομή σε χρόνο 2.10.56 , γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την είσοδο και τον τερματισμό του στο στάδιο «Καλλιμάρμαρο»."Μετάνιωσε" ο νικητής του Λόττο!

Ακόμα και αν είσαι ο μεγάλος υπερτυχερός που κερδίζει το ασύλληπτο ποσό των 1,6 δισ. εκατομμυρίων δολαρίων δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαντάζεσαι!

Γιατί μπορεί τα λεφτά να μην είναι πολλά, αλλά πάρα πολλά, ωστόσο τι σημασία έχουν αν δεν μπορείς να τα χαρείς; Και αυτό επειδή υποσχέθηκες σε κάποιον έστω και προσωρινά να πάρει το… κατιτίς του!