Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 -

Αρναούτογλου: Κάποιοι δεν θέλησαν να είναι απέναντι από το Survivor και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούνΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνοντας αινιγματικές δηλώσεις είπε ότι κάποιοι προκειμένου να αποφύγουν την ίδια ώρα προβολής με το Survivor, όταν σημείωνε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης «Δεν θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα».

«Την περίοδο που το Survivor ήταν στα φόρτε του, εξαφανίστηκαν πολλοί. Δεν θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα. Εγώ δεν είχα τέτοια θέματα. Έλεγα στο κανάλι: βάλτε με όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR, και συμπλήρωσε ότι «Κάποιοι ξέρουν να προφυλάσσονται ή το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που κάνουν. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι, δεν με ενδιαφέρει. Κι αν δεν πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Θα κάνω κάτι άλλο».

Ενδεχομένως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 «φωτογραφίζει» τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα αναβιώνοντας μια κόντρα που κρατάει χρόνια.

Σε ό,τι αφορά τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει είπε ότι: «Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, ξεκινάμε σύντομα γυρίσματα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με αυτή την ιστορία. Είναι πολύ προσωπικό, δεν το θεωρώ εκπομπή αλλά μία στιγμή του παρελθόντος. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, να δούμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου», ενώ ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν 8 -12 επεισόδια.