Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

17 °C

Σήμερα, 30. Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο «καρφί» για Λιάγκα-Μελέτη: «Από τους κριτές του Dancing λείπει ένας ηλεκτρολόγος και ένας υδραυλικός»Είναι από τους κορυφαίους χορευτές της χώρας μας και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του. Όπως είναι φυσικό λοιπόν η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα. Ο ίδιος δεν βρίσκεται στο Dancing with the Stars και δεν έχει δώσει ποτέ το παρών σε χορευτικά shows.

Ο λόγος για τον Φώτη Μεταξόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο χορευτικό show του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά μιλώντας στον Γρηγόρη Μπάκα και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο γνωστός χορογράφος και χορευτής τοποθετήθηκε για την κριτική επιτροπή.

«Για να κάτσω εγώ σε τραπέζι που είναι κι άλλοι, θα πρέπει να ξέρω ποιοι είναι. Αυτό που έχουν τώρα, το μόνο που λείπει είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υδραυλικός. Αυτοί λείπουν για να δώσουν τη γνώμη τους. Θα είναι πιο σωστή η γνώμη τους! Αν δεν φωνάζουν χορευτές να κρίνουν γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος «ζωγράφισε» ουσιαστικά το Γιώργο Λιάγκα και την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον χορό.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.