Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 -

Α.Μικρούτσικος για Π.Βλάχο: «Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται μια οικογένεια; Βλάχο συνέχισε»Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τους στίχους που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος σε τραγούδι του, στράφηκε κατά δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ.

«Εδώ είναι ένα τραγούδι με το σκωπτικό χαρακτήρα. Εγώ γέλασα μεταξύ μας. Σε άλλον μπορεί να μην έλεγε τίποτα. Παρακίνηση σε βία δεν είναι του Πορτοσάλτε ότι μπορεί να χάθηκαν 57 ζωές, αλλά τουλάχιστον θα φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι; Ρωτώ τι είναι η παρακίνηση σε βία;

Μα, δεν ήταν μία κουβέντα για την οποία ανατρίχιασε όλη η Ελλάδα; Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται η ελληνική οικογένεια;

Εγώ δεν λέω ότι είναι παρακίνηση σε βία, αλλά πολιτική ξεφτίλα για εμένα!» είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είπα για εμένα, εδώ είναι τα δικαστήρια και τα κανάλια να ρίξουν το φταίξιμο σε εμένα. Ρίξτε μου την πολιτική ευθύνη αν το πολιτική ξεφτίλα που λέω για τα τοστ και για τα Τέμπη και μια σειρά άλλα πράγματα… για εμένα είναι ουσιαστική, υπόγεια παρακίνηση σε βία.

Το να βγει ο άνθρωπος και να πει σε ένα τραγούδι κάτι, που εσύ το θεωρείς άστοχο, ο άλλος εύστοχο και εγώ το θεωρώ πλάκα ενώ άλλος δεν το εννοεί.

Είναι τρομερό να έχουμε το αυτονόητο 20 μέρες. Άρα, αυτή η διαδικασία γίνεται εκ του πονηρού, Βλάχο συνέχισε» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.