Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Άλκης Κούρκουλος: Η κατά 17χρόνια μικρότερη ηθοποιός σύντροφός του



Η όμορφη 33 χρονη Ευγενία Δημητροπούλου δεν μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μαντάμ Σουσού”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άλκης Κούρκουλος. Οι δυο τους αποτελούν, άλλωστε, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι μαζί από το 2014 και ξεχωρίζουν για την σεμνότητα, αλλά και την διακριτικότητα που έχουν ως ζευγάρι. Πάντα κρατούν χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες εξόδοί τους είναι επιλεκτικές και τις περισσότερες φορές τους συναντάμε σε παραστάσεις, αφού το θέατρο αποτελεί την μεγάλη τους κοινή αγάπη.

Ο Άλκης ο οποίος εόναι 50 ετών και η Ευγενία πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον και δεν χάνουν τις πρεμιέρες των παραστάσεων στις οποίες πρωταγωνιστούν. Έτσι, η Ευγενία Δημητροπούλου δεν γινόταν να μην βρεθεί στην πρεμιέρα του συντρόφου της, η οποία έγινε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Παλλάς. Η ηθοποιός καθόταν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και στο τέλος καταχειροκρότησε με μεγάλη υπερηφάνεια τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι, στο τέλος της παράστασης, δεν παρέλειψε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα τεράστιο χαμόγελο, με τον Άλκη να πειράζει ταυτόχρονα την Ευγενία!