Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη μένει έγκυος - Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού



Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» στα επόμενα επεισόδια. Η συνέχεια στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά οι σχέσεις ανάμεσα στους ήρωες, δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

 

Η κόρη του Δούκα Σεβαστού βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες. Ο Μελέτης είναι ο μεγάλος της έρωτας, αλλά η συγγένεια ανάμεσά τους δεν τους αφήνει να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Από την άλλη, ο Αλέξης Γραμματικός είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να της κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά τον Μελέτη, κάτι που δεν πίστευε πως θα γίνει ποτέ.

 
 

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η Πηνελόπη θα μάθει σύντομα ότι είναι έγκυος κι αμέσως θα δημιουργηθεί το ερώτημα ποιος είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού. Να σημειώσουμε ότι η νεαρή κοπέλα θα περάσει μαζί με τον Μελέτη μια κρυφή νύχτα πάθους. Η Πηνελόπη θα απατήσει τον Γραμματικό, όπως άλλοτε απάτησε τον Κλεομένη, με τον Μελέτη. «Το παιδί είναι του Αλέξη Γραμματικού. Το ζευγάρι μετά από μία μεγάλη τρικυμία θα είναι και πάλι μαζί. Θα είναι, μάλιστα, αρκετά ευτυχισμένοι» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.