Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες: «Πέρασα έξι φορές από κάστινγκ για τον ρόλο μου στη σειρά»



Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο οποίος υποδύεται τον νεαρό Μπάμπη στην σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο πλατό του Πρω1νού και αποκάλυψε για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούν στο δρόμο, αλλά και πως πήρε τελικά το ρόλο στην σειρά.

Όπως είπε ο ίδιος στη Φαίη και στον Γιώργο Λιάγκα, αρχικά είχε περάσει κάστινγκ για το ρόλο του Ιορδάνη, ωστόσο στην συνέχεια τον ξανακάλεσαν για εκείνον του Μπάμπη, για τον οποίο πέρασε από κάσταινγκ έξι φορές.

«Εγώ στην αρχή ήταν να έχω τον ρόλο του Ιορδάνη, ο οποίος ερωτευόταν τη Δρόσω. Πήγα για το δοκιμαστικό, αλλά δεν ήξερα αν θέλω να κάνω τηλεόραση, γιατί δεν ήξερα πως λειτουργεί. Είμαι νέος στο χώρο και δεν γνώριζα αν μπορώ να διαχειριστώ κάτι τόσο μεγάλο. Πήρα, λοιπόν, λίγο χρόνο για να το σκεφτώ και ο χρόνος ήταν αρκετός για να κλείσει η παραγωγή κάποιον άλλον.

 

Μετά από μήνες με πήραν ξανά τηλέφωνο για να ένα ρόλο. Πέρασα έξι φορές από κάστινγκ και τελικά ταίριαξα. Υπήρχε χημεία με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και εκεί νομίζω “κλείδωσε”. Οπότε το είδαν αυτό όλοι οι αρμόδιοι του σήριαλ και έτσι κλείσαμε», ανέφερε  Γιάννης Βασιλώττος.