13
Ιουνίου
2017
- 14:27
Τελευταία τροποποίηση στις 13 Ιουνίου, 2017 - 14:27

Υλικά για 4 άτομα
- 350 γρ. βίδες
- 2 αβοκάντο
- 300 γρ. ντοματίνια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πεπεροντσίνο
- Χυμό και ζεστ από 2 λεμόνια
- 1 ματσάκι μέντα τριμμένη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια al dente.
- Τα περνάμε με κρύο νερό και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μέντα μαζί με το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, τα ντοματίνια, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Παίρνουμε την ψίχα από το αβοκάντο, ρίχνουμε επάνω το χυμό λεμονιού, την πλάθουμε με το πιρούνι και την ανακατεύουμε στο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε μέσα τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα το μείγμα με το αβοκάντο, ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με το ζεστ από το λεμόνι.