3
Αυγούστου
2019
- 22:35
Τελευταία τροποποίηση στις 3 Αυγούστου, 2019 - 22:35

Συστατικά
- 6 ανανάδες
- 1 πιπεριά τσίλι
- 300 γρ. τζιτζιμπίρα
- 500 γρ. χυμός από γκρέιπφρουτ
- πάγος, για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβουμε το κοτσάνι από τους ανανάδες και αφαιρούμε τη σάρκα τους με προσοχή. Οι ανανάδες θα είναι τα ποτηράκια όπου θα σερβίρουμε το fruit punch.
- Κόβουμε το κεντρικό χοντρό κομμάτι από τη σάρκα των ανανάδων.
- Αφαιρούμε τα σπόρια από την πιπεριά τσίλι.
- Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε 500 γρ. από την ψίχα των ανανάδων, την τζιτζιμπίρα, τον χυμό γκρέιπφρουτ και την πιπεριά τσίλι. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Σερβίρουμε μέσα στους ανανάδες μαζί με πάγο και διακοσμούμε με φύλλα δυόσμου.
Tip
Η ψίχα ανανά που περισσεύει την αποθηκεύουμε στο ψυγείο σε ένα μπολάκι κλεισμένο με μεμβράνη για 3 ημέρες. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε αλκοόλ της αρεσκείας σας.
Πηγή κειμένου:
akispetretzikis.com