Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

λιου



Ντάισελμπλουμ, Λιου και Βίζερ στην Αθήνα, μία ημέρα μετά τις γερμανικές εκλογές

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στις 25 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά τις γερμανικές εκλογές. 



Δυτικοί γιατροί επισκέπτονται τον κινέζο Νομπελίστα Λιου Σιαομπό

Γιατροί από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ θα επισκεφθούν τον κινέζο διαφωνούντα Λιού Σιαομπό που πάσχει από καρκίνο, πληροφορήθηκε το Γαλλικό Πρακτορείο από πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, ενώ η κατάσταση της υγείας του Νομπελίστα της Ειρήνης επιδεινώνεται.



Ο Λιου δηλώνει στον Τσακαλώτο: Η Ευρώπη πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για το ελληνικό χρέος

Σειρά επαφών, στο πλαίσιο της ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ, έχει ο υπουργός ΟικονομικώνΕυκλείδης Τσακαλώτος μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γ.Χουλιαράκη, με κυρίαρχο θέμα τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.



Η ελάφρυνση του χρέους στην ατζέντα των επαφών Τσακαλώτου με Λαγκάρντ, Λιου και Σόιμπλε στη Νέα Υόρκη

Σειρά κρίσιμων επαφών στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος φτάνει την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Χουλιαράκη και ανώτερα στελέχη του υπουργείου.



«Ουσιαστική συζήτηση» Μητσοτάκη με τον Λιου

Ουσιαστική συζήτηση, σε πολύ καλό κλίμα, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, σύμφωνα με πηγές της λεωφόρου Συγγρού.



Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα - Λιου

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά την άφιξή του, τον κ. Λιου υποδέχτηκε στα σκαλοπάτια του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.