Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Υπερήφανος ο Πούτιν για τις δύο κόρες του που ζουν κι εργάζονται στη Ρωσία



Για το πόσο περήφανος αισθάνεται για τις κόρες του, Μαρία και Κατερίνα, μίλησε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, την Πέμπτη, κατά την ετήσια συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε ενώπιον 1.350 δημοσιογράφων.

Νωρίτερα εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Τουρκίας, ο Πούτιν αναφέρθηκε στις κόρες του, υπογραμμίζοντας πως ζουν στη Ρωσία και ότι ποτέ δεν πήγαν στο εξωτερικό για να σπουδάσουν και ότι δεν έχουν σχέσεις με την πολιτική, διαψεύδοντας έτσι σχετικά δημοσιεύματα.

«Πρόσφατα όλοι υποστήριζαν ότι οι κόρες μου σπούδαζαν και ζούσαν μόνιμα στο εξωτερικό. Τώρα, δόξα τω Θεώ, κανείς δεν γράφει για το θέμα αυτό αλλά λένε ότι ζουν στη Ρωσία και αυτή είναι, άλλωστε, η αλήθεια», είπε, σημειώνοντας πως δεν έφυγαν ποτέ από την Ρωσία τους για να να ζήσουν μόνιμα σε κάποια άλλη χώρα.

«Σπούδασαν μόνο σε ρωσικά πανεπιστήμια», είπε, τονίζοντας πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επαφές με συναδέλφους από το εξωτερικό, ενώ αποκάλυψε ότι είναι περήφανος για εκείνες που, μεταξύ άλλων, συνεχίζουν να σπουδάζουν και να εργάζονται στην πατρίδα τους.

Ωστόσο, ο Πούτιν σημείωσε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πού δουλεύουν οι κόρες τους, για λόγους ασφαλείας.