Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ξεχωριστές ζωές για Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ! Δεν μένει στον Λευκό Οίκο!



Με αστικό μύθο μοιάζουν οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό στην Ουάσιγκτον ότι Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ ζουν ξεχωριστές στιγμές και συναντιούνται μόνο για να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται στο προεδρικό αεροσκάφος.

Όπως αποκάλυψε φίλος του Αμερικανού προέδρου στην Washington Post οι δυο τους περνούν ελάχιστο έως και καθόλου χρόνο μαζί.

«Εκείνος σηκώνεται στις 05:30 το πρωί, βλέπει τηλεόραση και γράφει tweets στους αντιπάλους του, ενώ εκείνη ετοιμάζει τον 12χρονο γιο τους Μπάρον για το σχολείο και ελέγχει αν έχει βάλει μέσα στο σακίδιό του τις εργασίες του», είπε.

Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα που το σκάνδαλο με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έχει ρίξει τη σκιά του πάνω από τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια δεν έχει κάνει απολύτως κανένα σχόλιο και οργανώνει συνέντευξη Τύπου για τις πρωτοβουλίες που θα λάβει ως Πρώτη Κυρία σε θέματα που αφορούν την ευημερία των παιδιών.

«Όλο αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον της έχει επικεντρωθεί στα παιδιά και αυτή η πρωτοβουλία έχει στόχο να επισημοποιήσει ποιος θα είναι ο ρόλος της για τα επόμενα τρία με επτά χρόνια», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσχαμ, εκπρόσωπος Τύπου της Μελάνια Τραμπ.

Η στενή συνεργάτης της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ διέψευσε επίσης τις φήμες ότι η Μελάνια μένει μαζί με τους γονείς και τον γιο της σε κατοικία κοντά στο σχολείο του Μπάρον.

«Είναι 1.000% ψέμα, γελάμε με αυτό όλη την ώρα», είπε.

Ωστόσο, ο φίλος του Ντόναλντ Τραμπ που επικαλείται η Washington Post υποστηρίζει ότι η απόφαση της Μελάνια να μετακομίσει στην Ουάσιγκτον έξι μήνες μετά από την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου δεν της βγήκε σε καλό.

Όπως υποστηρίζει, όταν τελικά μετακόμισε στον Λευκό Οίκο όλο το προσωπικό είχε μεταφερθεί στη Δυτική Πτέρυγα για να στηρίξουν την Ιβάνκα, που μέχρι τότε εκτελούσε χρέη Πρώτης Κυρίας.

Όπως και να έχει φαίνεται ότι ο ρόλος της ως Πρώτης Κυρίας είναι αυτό που απασχολεί τώρα τη Μελάνια και σ’ αυτό έχει αφοσιωθεί. Για το λόγο αυτό μάλιστα απασχολεί αποκλειστικά δέκα άτομα, αν και η Μισέλ Ομπάμα, απασχολούσε διπλάσιο αριθμό προσωπικού.