Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Τζορτζ Μάικλ: Ιδού η πραγματική αιτία θανάτου του & η αντίδραση του συντρόφου του



Δυόμιση μήνες πέρασαν από τη στιγμή που ο διάσημος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή και μόλις σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα του ιατροδικαστή.

 

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του, μέσα στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων ενώ ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί η κηδεία του. Ήταν 53 ετών.

Ο ιατροδικαστής του Όξφορντσάιρ, Ντάρεν Σόλτερ (Darren Salter) o οποίος ήταν επικεφαλής της νεκροψίας που διατάχθηκε, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την επίσημη ανακοίνωση του.

"Οι έρευνες για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ ολοκληρώθηκαν και έχουμε την τελική έκθεση με τα αποτελέσματα. Επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια καθώς έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδες ήπαρ, οπότε και η όποια έρευνα διακόπτεται. Δεν υπάρχει ανάγκη για ανάκριση ή οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα".

 

Στο μεταξύ, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης ο Φάντι Φαγουάζ, τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του εκείνο το πρωί έκανε ένα μάλλον προκλητικό ποστάρισμα.

Δίπλα σε μια κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, η Φάντι έγραψε αφενός "H αλήθεια βγήκε στον αέρα" αφετέρου "F@ck you".