Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Τζορτζ Μάικλ



Τζορτζ Μάικλ: Κρυφές δωρεές 700.000 δολαρίων σε φιλανθρωπική οργάνωση

Ο Τζορτζ Μάικλ δώρισε κρυφά εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να σώσει από χρεοκοπία ανθρωπιστική οργάνωση που προσφέρει υπηρεσίες σε πάσχοντες από τον ιο HIV στη μνήμη της πρώτης του αγάπης. Το μέγεθος της καλοσύνης του αείμνηστου τραγουδιστή έγινε γνωστό μόνο μετά τον θάνατό του την Ημέρα των Χριστουγέννων του 2016.



Τζορτζ Μάικλ: Είχαμε αμοιβαία έλξη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Τη στενή σχέση του διάσημου τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ και της πριγκίπισσας Ντϊάνα αποκαλύπτει νέο βιβλίο του συγγραφέα Ντέιβιντ Νόλαν, με θέμα τη βιογραφία του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016. 



Πότε κυκλοφορεί το νέο ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

 

Πρόκειται για το «George Michael: Freedom», το οποίο γυρίστηκε πριν από τον θάνατό του, το 2016, και αφηγητής είναι ο ίδιος ο τραγουδιστής.

 

Επειδή ενεπλάκη σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό στη δημιουργία του, μπορεί να θεωρηθεί κατά μία έννοια το τελευταίο του έργο.



Γέννησε η γυναίκα που έκανε εξωσωματική με έξοδα του Τζορτζ Μάικλ

Ένα αγοράκι έφερε στον κόσμο η γυναίκα που υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση, τα έξοδα της οποίας κάλυψε ο εκλιπών Τζορτζ Μάικλ γέννησε ένα αγοράκι.



Ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ ετοιμάζει η Κέιτ Μος

Ντοκιμαντέρ για τον γείτονα και φίλο της Τζορτζ Μάικλ γυρίζει η Κέιτ Μος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ γυρίζεται μέσα στο σπίτι του τραγουδιστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

 



Τζορτζ Μάικλ: Στα δικαστήρια οικογένεια και σύντροφος για την περιουσία του

 Οι συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη Τζόρτζ Μάικλ προσφεύγουν στα δικαστήρια, για να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας όπου σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί.