Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τζορτζ Μάικλ: Στα δικαστήρια οικογένεια και σύντροφος για την περιουσία του



 Οι συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη Τζόρτζ Μάικλ προσφεύγουν στα δικαστήρια, για να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας όπου σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί.

Βασικό αντικείμενο της διαφαινόμενης αντιδικίας αποτελεί ένα σπίτι στο Λονδίνο, το οποίο έχει αξία, ούτε λίγο ούτε πολύ, πάνω από 5 εκατ. λίρες. Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς, «το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ πέρασε στην κατοχή της αδελφής του και της οικογένειάς του. Παρόλα αυτά, ο Φαντί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στο Λονδίνο».

Σύμφωνα με τους συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη, ο Φαουάζ υποστηρίζει ότι η διαμονή του εκεί αποτελεί μέρος της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον νεκρό -πλέον- σύντροφό του, προκειμένου να χρησιμοποιεί την περιουσία του. Προφανώς, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά μετά τον πρόωρο θάνατό του.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Sun», ο Φαντί Φαουάζ έδειξε να μην έχει την παραμικρή επαφή με τους συγγενείς του Τζορτζ Μάικλ, καθώς δεν γνώριζε καμία λεπτομέρεια για το που και το πότε θα γίνει η κηδεία. «Είναι όλα τόσο παράξενα. Εγώ βρίσκομαι στη μέση σε όλο αυτό...», τόνισε χαρακτηριστικά.