Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ τρόμαξαν όταν έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα



Μπορεί η είδηση ότι το ζευγάρι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ θα γίνουν γονείς σε δίδυμα, να χαροποίησε τους θαυμαστές του, αυτό, όμως δεν συνέβη στους ίδιους οι οποίοι όταν το έμαθαν τρόμαξαν, σύμφωνα με το περιοδικό People. 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το ζευγάρι ήθελε να κάνει ένα παιδί και τρόμαξε όταν έμαθε ότι περιμένει δίδυμα. «Όταν ο Τζορτζ και η Αμάλ ανακάλυψαν ότι περίμεναν δίδυμα, έμειναν έκπληκτοι αλλά φοβήθηκαν κιόλας γιατί και οι δυο είχαν πει ότι ένα παιδί ήταν αρκετό» αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους. 

Σύμφωνα με το People, ο 55χρονος ηθοποιός είναι «ενθουσιασμένος, αλλά νευρικός», καθώς ο ίδιος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον γιο και την κόρη του. «Είναι ενθουσιασμένος για τα παιδιά, αλλά έχει και αρκετή νευρικότητα για το θέμα της πατρότητας» σύμφωνα με πηγή.

Μάλιστα, «το θέμα των διδύμων τους σόκαρε αρχικά, όταν όμως έμαθαν ότι θα αποκτήσουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αυτό τους έκανε πολύ χαρούμενους..» πρόσθεσε άτομο του περιβάλλοντός τους.

Σύμφωνα με το Us Weekly η δικηγόρος, έχει κάνει ήδη το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και έχει ήδη επιλέξει τόσο το νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου θα έρθουν τα παιδιά τους στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι, όσο και εναλλακτικό σχέδιο με αντίστοιχο μαιευτήριο στην πόλη της Νέας Υόρκης, σε περίπτωση που χρειαστεί να ταξιδέψουν.

Έχει επίσης σχεδιάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο υπνοδωμάτιο για τα μωρά, στο πρόσφατα ανακαινισμένο αρχοντικό του 17ου αιώνα αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων όπου ζουν, λίγο έξω από το Λονδίνο.