Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τρίτη εγκυμοσύνη για την Κέιτ Μίντλετον;



Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται φήμες πως η Kate Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, ωστόσο κανείς εκπρόσωπος του παλατιού δεν επιβεβαιώνει αυτή την είδηση. Μία ένταση πάντως σχετικά με αυτό το θέμα επικρατεί στο Παλάτι, αφού η Kate και ο πρίγκιπας William τσακώνονται για το αν θα αποκτήσουν ή όχι τρίτο παιδάκι.

Η Δούκισσα του Cambridge δείχνει να θέλει πολύ να γίνει ξανά μανούλα, ενώ ο πρίγκιπας William από την άλλη δεν είναι και τόσο θερμός στην ιδέα αυτή. Η Kate μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για αυτό το θέμα και τις διαφωνίες που έχει με τον σύζυγο της.

«Όταν μίλησα με την Kate πριν από κάποιο χρονικό διάστημα και την ρώτησα πως θα της φαινόταν μία τρίτη εγκυμοσύνη, μου απάντησε χαριτολογώντας πως αν μείνει έγκυος τώρα ο William θα φύγει από το παλάτι», αναφέρει ο βασιλικός συντάκτης Phil Dampier, στο Life &Style. Η Kate δήλωσε πως θα ήθελε κι άλλα παιδάκια -όντας και η ίδια παιδί με πολλά αδέρφια- ωστόσο ο πρίγκιπας William είναι ικανοποιημένος με ένα αγόρι κι ένα κορίτσι και δεν θέλει ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια τους.

Θα τον καταφέρει άραγε η Kate για ένα ακόμη παιδάκι ή όχι;