Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τραγωδία: Εντεκάχρονο κοριτσάκι αυτοκτόνησε μετά από bullying



Ένα εντεκάχρονο κοριτσάκι από το Οχάιο των ΗΠΑ, που κατάφερε να επιζήσει από όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν μικρή, αυτοπυροβολήθηκε όταν έπεσε θύμα byllying για το περίεργο χαμόγελό της, παρενέργεια από τη θεραπεία που έκανε.

Η Μπέθανι Τόμπσον έστρεψε το όπλο πάνω της και έδωσε τέλος στη ζωή της στην πίσω βεράντα στο σπίτι της μητέρας της στην πόλη Κέιμπλ στις 19 Οκτωβρίου. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του όπλου που βρισκόταν γεμάτο σε ένα ράφι.

Μετά την επέμβαση που είχε κάνει για να αφαιρεθεί ένας όγκος στον εγκέφαλο πριν από οχτώ χρόνια - όταν ήταν τριών, πειράχθηκαν κάποια νεύρα στο πρόσωπό της, με αποτέλεσμα το χαμόγελό της να μην είναι φυσιολογικό, όπως ανέφερε ο πατέρας της Πολ Τόμπσον.

Ο κ. Τόμπσον και η μητέρα της Μπέθανι, Γουέντι Φόιχτ, χωρισμένοι, τόνισαν ότι είναι πεπεισμένοι ότι η κόρη τους αυτοκτόνησε μετά από bullying που δέχθηκε στο σχολείο.

Η Μπέθανι αποκάλυψε τις προθέσεις της στην καλύτερη φίλη της μέσα στο λεωφορείο εκείνη την ημέρα. «Της είπε ότι την αγαπάει και ότι είναι η καλύτερη φίλη της για πάντα, αλλά ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει όταν έφτανε στο σπίτι της, αποκάλυψε η κ. Φόιχτ.

«Πιστεύω ότι έφτασε στα όρια της. Δεν πίστευε ότι μπορούσε να τη βοηθήσει κάποιος. Ο άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι ακόμη και τα πιο ασήμαντα πράγματα μπορούν να "σπάσουν" κάποιον», πρόσθεσε.

Η Μπέθανι είχε φτιάξει πρόσφατα πόστερς κατά του bullying για να τα βάλει στο σχολείο της, όμως ένας υπάλληλος του σχολείου της είπε ότι τα πόστερς έχουν θετική χροιά και την απέτρεψε να τα μοιράσει και να τα κολλήσει.