Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τραγικό: Πρώην μοντέλο έριξε από τον 25ο όροφο το παιδί της και μετά έπεσε και εκείνη



Η άρνηση του εν διαστάσει συζύγου της να την αφήσει να πάρει μαζί της τον επτάχρονο γιο τους σε διακοπές στην Ισπανία θόλωσε πρώην μοντέλο του «Playboy».

Την Παρασκευή, αφού έριξε πρώτα το παιδί της, πήδηξε από τον 25ο όροφο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Τα πτώματα της Στέφανι Ανταμς και του μικρού Βίνσεντ βρέθηκαν από άλλον ένοικο του ξενοδοχείου «Gotham» στο μπαλκόνι του δωματίου του, στον δεύτερο όροφο.

«Υποψιάζομαι ότι πρώτο έπεσε το παιδί. Η μητέρα έριξε πρώτα το παιδί από το παράθυρο και μετά το ακολούθησε.

Οι ένοικοι είπαν ότι άκουσαν πρώτα έναν ελαφρύ θόρυβο και μετά έναν πιο βαρύ. Τρέμω ακόμα» δήλωσε στη «New York Post» υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Διακοπές

Στενός φίλος της 46χρονης, η οποία υπήρξε Μις Νοέμβριος στο περιοδικό «Playboy» το 1992, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, επειδή ο πρώην της, ο εκατομμυριούχος χειροπράκτης Τσαρλς Νικολάι, στο πλαίσιο της διαμάχης που είχαν για την κηδεμονία του γιου τους, δεν της επέτρεπε να πάρει μαζί της το παιδί στις διακοπές που σχεδίαζε για το καλοκαίρι στην Ευρώπη.

Η Ανταμς διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα που κινείται μεταξύ Λονδίνου και Ισπανίας.

O Γουίλιαμ Μπέσλοου, δικηγόρος του χειροπράκτη, σχολιάζοντας την άρνηση του πελάτη του να της δώσει την άδεια να πάρει μαζί της το παιδί, δήλωσε: «Προφανώς αυτό ήταν ένα ταξίδι το οποίο δεν θα είχε επιστροφή στις ΗΠΑ». Αφησε έτσι να εννοηθεί ότι η Ανταμς σκόπευε να μείνει για πάντα με τον γιο της στην Ευρώπη, μακριά από τον πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «New York Post», τον περασμένο Σεπτέμβριο το μοντέλο είχε κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της ότι είχε δώσει στον Βίνσεντ επίτηδες φαγητό που ήξερε πως θα του προκαλούσε αλλεργική αντίδραση, ενώ μέσω twitter τον είχε κατηγορήσει ότι της είχε ασκήσει σωματική βία.