Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τουρκία: Αφέθηκε ελεύθερος ο άνδρας που χτύπησε κοπέλα για σορτς



Τουρκικό δικαστήριο άφησε ελεύθερο σήμερα έναν άνδρα, ο οποίος μετά τη σύλληψή του χθες από την αστυνομία ομολόγησε πως είχε επιτεθεί σε μία νεαρή κοπέλα στην είσοδο ενός λεωφορείου στην Κωνσταντινούπολη επειδή φορούσε κοντά παντελόνια, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Κατά την ανάκρισή του στη διάρκεια της κράτησής του, ο 25χρονος άνδρας ομολόγησε πως ράπισε στο πρόσωπο την κοπέλλα, όμως το δικαστήριο αποφάνθηκε πως δεν έχει διαπραχθεί αδίκημα κι απάλλαξε τον άνδρα από τις κατηγορίες του, προσθέτει το πρακτορείο.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως έδρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο επειδή πάσχει από νοητική ασθένεια, τονίζει η ίδια πηγή. Ο δράστης, που εργάζεται ως ιδιωτικός φύλακας σε εταιρεία, είχε διαγνωσθεί στο παρελθόν ως μανιοκαταθλιπτικός.

«Όσες φορούν κοντά παντελόνια πρέπει να πεθάνουν» φώναξε ο άνδρας προτού επιτεθεί και κτυπήσει στο πρόσωπο τη νεαρή νοσοκόμα, μεταδίδει το Dogan χωρίς να διευκρινίζει πότε συνέβη το επεισόδιο.

Ο δράστης συνελήφθη κι εκρατείτο σε αστυνομικό τμήμα του προαστίου Ουσκϋντάρ, στην ασιατική όχθη της Κωνσταντινούπολης. «Το παντελονάκι που φορούσε δεν ήταν πρέπον. Αυτός ήταν ο λόγος που εξοργίσθηκα και συμπεριφέρθηκα έτσι», τόνισε στους αστυνομικούς ο ίδιος