Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τι σχέση έχουν ο Γουίλ Φέρελ , το Νetflix και η Eurovision



Στην Ευρώπη αποτελεί ένα από τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας κάθε Μάιο.

Τα τελευταία χρόνια έκανε την είσοδό του και στην Αυστραλία, με τη συμμετοχή της χώρας σε αυτόν. Ο λόγος για τον διαγωνισμό της Eurovision, που περνάει πλέον και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μέσω από τον κινηματογράφο.

Ο ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός θα αποτελέσει το θέμα ταινίας που θα γυρίσει η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix, με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Φέρελ. Σύμφωνα με το Deadline το σενάριο της κωμικής ταινίας υπογράφει ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνεργασία με τον σεναριογράφο Άντριου Στιλ.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Casa de mi Padre και στην ταινία παροδία A Deadly Adoption.

Ο 50χρονος ηθοποιός βρέθηκε στη Λισαβόνα και παρακολούθησε τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο Φέρελ πρωτοάκουσε γι’ αυτόν το 1999 από την Σουηδή σύζυγό του, Βιβέκα Πολίν.

Η δημοτικότητα της Eurovision τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει και τη φετινή διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 186 εκατομμύρια θεατές.

Η ταινία αυτή θα είναι η δεύτερη που γυρίζει ο ηθοποιός για την τηλεοπτική πλατφόρμα, καθώς τον Μάιο κυκλοφόρησε η κωμωδία Ibiza με την Τζίλιαν Τζέικομπς

Το Netflix, μετά την υπογραφή συμφωνίας για την παραγωγή μίας σειράς ταινιών με τον Άνταμ Σάντλερ, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνιών και με άλλους κορυφαίους κωμικούς μεταξύ των οποίων οι Κρις Ροκ, Έιμι Σούμερ και Τζέρι Σάινφελντ.

Ο Φέρελ εμφανίστηκε πρόσφατα στην κωμωδία Daddy's Home 2 (Ξαναγύρισε ο μπαμπάς) και θα πρωταγωνιστεί και στην ταινία Holmes and Watson, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο, η οποία είναι μία κωμική εκδοχή της σειράς μυστηρίου του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ.

Επίσης, η Amazon αγόρασε πρόσφατα μια σειρά ντοκιμαντέρ για την παγκόσμια οικονομία του στενού συνεργάτη του Φέρελ, σκηνοθέτη Άνταμ ΜακΚέι.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας της συγκεκριμένης ταινίας.