Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Θρίλερ στον Καναδά! «Δύο νεαροί σκοτώνουν τουρίστες…»!Ο Λούκας Φάουλερ, ηλικίας 23 ετών, υπήκοος Αυστραλίας και η Τσάινα Ντίζ, 24 ετών, από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες την 15η Ιουλίου σε έναν αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά.

Λούκας Φάουλερ – ReutersΤσάινα Ντιζ – Reuters

Ο Καμ Μακλίοντ, 19 ετών και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών, αγνοούνται από τις 19 Ιουλίου. Το αυτοκίνητό τους είχε βρεθεί, τυλιγμένο στις φλόγες, σε απόσταση 500 χλμ από την περιοχή που εντοπίστηκαν τα πτώματα του ζευγαριού, κοντά στο Ντιζ Λέικ, στη Βρετανική Κολομβία.

 
Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε σε απόσταση 2 χλμ. από το όχημα των δύο εφήβων. Δεν είναι προς τα παρόν σαφές στην αστυνομία εάν το πτώμα συνδέεται με το όχημα και τους αγνοούμενους νέους, όμως η καναδική αστυνομία θεωρεί πλέον τον Μακλίοντ και τον Σεγκέλσκι ως υπόπτους για τη δολοφονία του άνδρα.

Οι δύο νέοι εθεάθησαν για τελευταία φορά στο βόρειο Σασκάτσουαν, να επιβαίνουν σε ένα γκρι Toyota RAV4 του 2011.

Η αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν τους υπόπτους και εάν τους δουν να καλέσουν τις αρχές. Δεν είναι γνωστό εάν οι δυο τους οπλοφορούν ή ποια ακριβώς είναι τα κίνητρά τους.

 

Αρχικά, το βράδυ της Δευτέρας (22.7.2019) η ομοσπονδιακή αστυνομία του Καναδά (GRC) απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να προσέλθουν για να καταθέσουν.

Έδωσε επίσης στη δημοσιότητα το σκίτσο (ΦΩΤΟ πάνω) ενός άνδρα που θεάθηκε την προηγουμένη της δολοφονίας να συζητά με τον 23χρονο Λούκας Φάουλερ, τον γιο ενός αστυνομικού διευθυντή στην Αυστραλία.