Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Ντόναλντ Τράμπ



Νέο βιβλίο για τον Τραμπ αποκαλύπτει αλληλογραφία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε τη σχέση του με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «φανταστική ταινία», σύμφωνα με τους εκδότες ενός προς έκδοσιν βιβλίου με θέμα τον οικοδεσπότη του Λευκού Οίκου, το οποίο αποκαλύπτει την αλληλογραφία μεταξύ των δύο ηγετών.



Τρελαίνει κόσμο ο Τραμπ: Τώρα λέει ότι δεν εγκαταλείπει τους Κούρδους

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να εκπλήσσει με τις δημόσιες τοποθετήσεις του και σήμερα διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν «εγκαταλείψει» τους Κούρδους, δύο ημέρες αφότου ανακοίνωσε την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά σύνορα, στη βόρεια Συρία.



Παππούς για δέκατη φορά έγινε ο Ντόναλντ Τραμπ

Η ήδη μεγάλη οικογένεια Τραμπ απέκτησε άλλο ένα μέλος, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε παππούς για δέκατη φορά: η σύζυγος ενός από τους γιους του, του Έρικ, γέννησε την Δευτέρα ένα κοριτσάκι. 

«Η Λάρα Τραμπ κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχτήκαμε στον κόσμο αυτόν την Καρολίνα Ντόροθι Τραμπ. Σ’ αγαπάμε!», έγραψε στο Twitter ο τρίτος γιος του Ντόναλντ Τραμπ.



Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια φωτογραφήθηκε με ορφανό από το μακελειό στο Ελ Πάσο

Η φωτογραφία έγινε χθες viral και σημείο συζήτησης: Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ με ένα πλατύ χαμόγελο με τον αντίχειρά του στραμμένο προς τα πάνω φωτογραφίζεται δίπλα στη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ, καθώς η Πρώτη Κυρία κρατάει ένα ορφανό μωρό 2 μηνών, οι γονείς του οποίου σκοτώθηκαν στο μακελείο στο κατάστημα Walmart στο Ελ Πάσο.



Θρίλερ στον Καναδά! «Δύο νεαροί σκοτώνουν τουρίστες…»!

Ο Λούκας Φάουλερ, ηλικίας 23 ετών, υπήκοος Αυστραλίας και η Τσάινα Ντίζ, 24 ετών, από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες την 15η Ιουλίου σε έναν αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά.



Τσαβούσογλου: Ο Τραμπ δεν θέλει να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400!

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε σημερινές δηλώσεις του αναφέρθηκε στο «καυτό ζήτημα» των S-400 στην Τουρκία και τις όποιες συνέπειες έχει προκαλέσει στις σχέσεις Ουάσινγκτον – Άγκυρας, αλλά και στο πλαίσιο του NATO και στη συνεργασία με τα άλλα κράτη-μέλη της Συμμαχίας.