Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τέξας: Μυστήριο με γυναίκα που κυκλοφορεί ξυπόλυτη και χτυπά κουδούνια μέσα στη νύχτα (βίντεο)



Μυστήριο καλύπτει το περιστατικό που καταγράφηκε στο Τέξας, όπου μια γυναίκα – ξυπόλυτη και με χειροπέδες πιθανότατα στο ένα της χέρι- χτυπά κουδούνια σε διάφορα σπίτια προτού εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα.

Η αστυνομία στην κομητεία Μοντγκόμερι, προσπαθεί να την ταυτοποιήσει και έχει δώσει στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που την δείχνουν να πλησιάζει σε ένα σπίτι.

Το βίντεο, που δεν είναι ευδιάκριτο πολύ, δείχνει πως στις 3.20 το βράδυ της Παρασκευής, μια γυναίκα περπατά προς ένα σπίτι και χτυπά το κουδούνι. Φοράει ένα μπλουζάκι και φαίνεται κάτι να κρέμεται από τον δεξιό καρπό της.

«Κοιμόμασταν στο κρεβάτι μας. Ο άνδρας μου ξύπνησε από το κουδούνι. Μπορεί να χτύπησε περίπου 20 με 30 φορές» δήλωσε μία κάτοικος της περιοχής στο CNN. «Βγήκε έξω αλλά δεν είδε κανέναν. Ήταν σαν να εξαφανίστηκε».

Το δίκτυο KPRC ανέφερε πως η ίδια γυναίκα είχε επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε σπίτια στην γειτονιά Sunrise Ranch.

«Ύποπτο περιστατικό»
Ο αστυνομικός Σκοτ Σπένσερ, από το γραφείο του σερίφη, ανέφερε σε δήλωσή πως η αστυνομία ερευνά το «ύποπτο περιστατικό».

Οι αρχές έχουν προβεί σε έρευνα της γειτονιάς για αποδεικτικά στοιχεία. Οι αξιωματικοί έχουν επιθεωρήσει σπίτια και πήραν καταθέσεις από τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην περιοχή.

Ο Σπένσερ δήλωσε πως η γυναίκα μπορεί να είναι θύμα εγκληματικής πράξης που αναζητούσε βοήθεια, αλλά προειδοποίησε ότι μπορεί να εμπλέκεται σε κάποιο είδος σχεδίου, γι’ αυτό και κάλεσε τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί.

Η αστυνομία πάντως, αναζητά πληροφορίες σχετικά με την μυστηριώδη αυτή γυναίκα.